Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tror Myggen kan tåle en time på lørdag

- Har sett bra ut i det siste

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det nærmer seg comeback for Erik Mykland. Starts fysioterapeut regner med at «Myggen» kan tåle en times spill mot Sandnes Ulf søndag.

Det er Myggen-feber i Kristiansand før det som kan bli et sensasjonelt comeback av 37-åringen.

- Erik har sett veldig bra ut i det siste, og dersom Arne Sandstø velger å bruke ham fra start er det ikke for å ta ham av etter en halvtime. Jeg tror han kan klare å holde i en omgang eller 60 minutter, sier fysioterapeut Gunnvor Halmøy til Agderposten.

Mykland plages ikke særlig av akillesproblemene og er aktuell fra start i søndagens kamp.

- Det er treneren som tar ut troppen og laget, så det er fortsatt ikke sikkert det blir noe comeback mot Sandnes Ulf. Men dersom jeg får spille, er det klart det blir veldig gøy. Jeg gleder meg, sier Myggen til Agderposten.

- Det er sikkert over tjue aviser som skal dekke kampen, så hvis jeg får spille, er det klart det blir stort press, sier han.

(NTB)

HOLDER EN TIME: Myggen kan holde en time mot Sandnes Ulf på lørdag, tror fysioterapeut Gunnvor Halmøy. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Dagbladet
HOLDER EN TIME: Myggen kan holde en time mot Sandnes Ulf på lørdag, tror fysioterapeut Gunnvor Halmøy. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Dagbladet Vis mer
image: Tror Myggen kan tåle en time på lørdag

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!