Alexander Tettey

Tror Norwich kan sjokkere Liverpool

Alexander Tettey sier han har stor tro på eget lag, og mener at de kan slå Liverpool.

PL-KLAR: Alexander Tettey og Norwich er tilbake i Premier League etter tre sesonger i Championship. Foto: NTB Scanpix
PL-KLAR: Alexander Tettey og Norwich er tilbake i Premier League etter tre sesonger i Championship. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Liverpool - Norwich fredag klokka 21.00

Alexander Tettey kom til engelsk fotball og Norwich i 2012 etter å ha meldt overgang fra franske Rennes. Nordmannen har videre spilt jevnt og trutt for gultrøyene, og han har rukket å spille Premier League-fotball, rykket ned til Championship, og så blitt klar igjen for Premier League.

Norwich får kanskje den største testen man kan få i en Premier League-sesong. De møter nemlig Liverpool på Anfield i sesongåpningen. Tettey er klar over hvor tøff oppgave de står overfor, men likevel optimistisk.

- Vi går til kampen med tro på oss selv. Hvis vi tror vi har tapt allerede, så kommer vi til å tape også. Vi respekterer Liverpool, men det er en fotballkamp og vi må tenke at vi kan slå dem, sier Tettey til Dagbladet.

Norwich regnes som en av kandidatene til å rykke ned, men de imponerte med underholdende fotball i Championship forrige sesong.

- Hvis vi har en maks god dag og spiller bra, så kan vi få med oss poeng fra Anfield.

Likevel påpeker Tettey at det ikke er bare Liverpool som blir tøft for Norwich. Som nyopprykket lag er det ikke lett å holde seg i Premier League, og som regel pleier ett eller to lag å rykke rett ned igjen. Derfor teller alle poeng og kamper for at Farke og hans menn skal holde seg i Englands øverste divisjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer