Tror Ødegaard kan få Bales kjempemuskler

- Real Madrid er ekstremt vitenskapelige.

BALE-MUSKLER: Gareth Bales muskelmasse økte dramatisk da han kom til Real Madrid. Slike muskler kan Martin Ødegaard også få, tror Max-kommentator Kenneth Fredheim. Foto: NTB Scanpix / Sveinung U. Ystad / Dagbladet
BALE-MUSKLER: Gareth Bales muskelmasse økte dramatisk da han kom til Real Madrid. Slike muskler kan Martin Ødegaard også få, tror Max-kommentator Kenneth Fredheim. Foto: NTB Scanpix / Sveinung U. Ystad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MARBELLA (Dagbladet): Martin Ødegaard (16) utelukker ikke at han kan ha blitt fysisk sterkere etter overgangen til Real Madrid.

- Det er ikke noe jeg har fokus på. Men det kan godt være at jeg har vokst, sier Ødegaard, som forbereder seg til lørdagens Kroatia-kamp med landslaget.

En som tror Ødegaards fysiske utviklingen kommer til å ta av, er Max-kommentator Kenneth Fredheim.

- Real Madrid er ekstremt vitenskapelig i forhold til hvordan de trener styrke, og hva som er den enkelte spillers behov. Hvis du ser på Martins far - Hans Erik - var han en kraftplugg. Jeg ser ikke bort ifra at Martin kan se ut som Gareth Bale om fem-seks år, sier Fredheim.

Rivende utvikling Waliseren har hatt en rivende utvikling fra tida i Tottenham og fram til i dag. Ikke minst fikk et bilde fra treningsleiren i Los Angeles i sommer stor oppmerksomhet. Han viser en overarm du tenker det er vanskelig å slå i håndbak.

- Men du må være litt forsiktig med en 16-åring. Du er ikke fullt utvokst. Men det tror jeg Real Madrid har stålkontroll på, sier Fredheim, som skal kommentere kampen mot Kroatia i EM-kvalifiseringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.