Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tror Ødegaard-påstand er usann

Avis hevder A-lagsdebuten er nær.

OFFISIELL DEBUT: Martin Ødegaard spilte 20 minutter mot Athletic Bilbaos B-lag sist søndag. Her skaffer 16-åringen Castilla frispark rett utenfor 16-meteren. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
OFFISIELL DEBUT: Martin Ødegaard spilte 20 minutter mot Athletic Bilbaos B-lag sist søndag. Her skaffer 16-åringen Castilla frispark rett utenfor 16-meteren. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

(Dagbladet): Det internasjonale fotballnettstedet «Inside Spanish Football» gjengir i dag innholdet i en artikkel fra den spanske sportsavisa Marca, hvor det skal stå at Martin Ødegaards Real Madrid-debut er nært forestående.

Den oppfatningen deler imidlertid ikke Goal.coms Madrid-korrespondent Alberto Piñero.

- Jeg tror ikke det er sant. Det er logisk at Ødegaard er mer klar for en debut nå - enn da han kom til klubben for tre uker siden, men jeg har ikke fullstendig tro på at Carlo Ancelotti har tenkt å gi ham spilletid umiddelbart, sier Piñero til Dagbladet.

Trener med stjernene Etter at Ødegaard fikk sin offisielle debut for Real Madrid Castilla sist søndag, har 16-åringen trent med A-laget hver dag denne uka. Samtidig er midtbanespillerne James Rodriguez, Sami Khedira og Luka Modric alle ute med skade.

Ifølge Piñero er det nettopp den kombinasjonen som gjør at spansk presse nå spekulerer mer og mer på en Ødegaard-debut i løpet av de kommende ukene.

- Ødegaard vil jo sannsynligvis debutere etter hvert, men mediene som melder dette gjør det nok fordi det er mer logisk nå enn tidligere. Jeg tror selv at hverdagen til Ødegaard vil bli som vanlig fremover: Han kommer til å trene med A-laget og spille for Castilla.

Ødegaard har overbevist Samtidig kommer det stadig nye rapporter fra det som skjer på treningsfeltet i Valdebebas. Piñero, som er på vei for å se det spanske U19-landslaget trene når Dagbladet prater med ham, forteller at det som blir sagt om Ødegaard er utelukkende positivt.

- Folk i Real Madrid, spillere på laget og medlemmer av støtteapparatet, er veldig fornøyde med måten Ødegaard har funnet seg til rette på. Han har funnet sin rolle på en god måte.

- Klubben likte også det de så da han debuterte for Castilla. Selv om han bare spilte i 20 minutter, fikk han vist prov på kvalitetene sine. Alt i alt er klubben veldig fornøyd med ham, sier Piñero.

• Om ikke manager Ancelotti plutselig skulle finne på å ta ut Ødegaard i A-troppen til lørdagens La Liga-møte med Deportivo de La Coruña, vil nordmannen mest sannsynlig være med reservelagstrener Zinedine Zidane til bortekampen mot Amorebieta samme dag i stedet.