Tror på kjapp knockout

Gigantene møtes natt til søndag. Både Lennox Lewis og Mike Tyson satser på ett hardt slag.

Kampen går i Memphis og i natt veiet bokserne inn. Lewis er 112,1 kg tung. Tyson er 4,6 kg lettere, men har bare veid mer én gang tidligere.

Begge har enda tyngre slag. De veide inn med tre timers mellomrom får å unngå en ny slåsskamp før kampen. Tyson sparer på kruttet til han kommer i ringen.

- Jeg er overbevist om at jeg kommer til å slå ham ut i løpet av de første rundene. Jeg har bestemt meg for at han rett og slett skal ned, sier Tyson.

Tyson har vunnet 49 av 52 kamper, 43 på knockout. Lewis er heller ingen pusekatt. Han har seiret 39 av 42 matcher og slått ut motstanderen 30 ganger.

Ekspertene tror en av dem ligger på ryggen før tre runder har gått.

Drepende uppercut

- Tyson har aldri sett støt som de jeg har. Planen min er å ta ham når han er på vei inn, for han må angripe hele tiden. Dersom han skulle komme forbi støtene mine, kommer han til å bli møtt med en knallhard høyre eller en drepende uppercut, sier Lewis.

Emanuel Steward trener Lewis. Han håper tilskuerne i Tennessee får se noen minutter med boksing før den fryktelige knockouten.

- Det er jeg er mest redd for er at en av dem rett og slett skal ødelegge kampen og at det hele skal være over før det er gått et halvt minutt. Det kommer nok til å bli voldsomt, sier Steward.

Vil skade Lewis

Tyson har har både ørebitt, voldtekt andre skandaler på merittlista. Han vil gjerne skade Lewis.

- Jeg vil at han skal bli fysisk skadet etter å ha møtt meg. Det tror jeg også han kommer til å bli, sier Tyson.

(Dagbladet.no/NTB-Reuters)

<B>KORT OG BRUTALT:</B> Mike Tyson er hissig ved innveingen.
MESTEREN:</B> Lennox Lewis sier han skal svare med samme mynt hvis Tyson bruker skitne triks.