Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tror på kvartfinale

Larvik- Buducnost Podgorica 32-29. Larvik-jentene holdt lekestue i én omgang. Etter pause var de nær ved å rote bort håpet om kvartfinaleplass i Mesterligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi vant. Det var tross alt det viktigste - nå tror jeg på kvartfinale, sier Larvik-trener Kristjan Halldorsson til Dagbladet.

- Men rett etter kampen føltes det nesten som om vi hadde tapt.

Grunn: Lagets kollektive vinterdvale etter garderobebesøket. Tolvmålsledelse ved pause ble til to mål bare minutter før slutt.

- Vi kollapset over hele linja. Kontrasten til det som skjedde før pause var enorm, det tror jeg er det beste jentene har vist under min tid i klubben, sier Halldorsen.
Siste runde i gruppespillet spilles neste helg. Utgangspunktet er greit: Larvik må slå det spanske bånnlaget Amadeo Tortajada borte, mens Buducnost Podgorica ikke må ta poeng hjemme mot lederlaget Kometal Skopje. Da går Larvik til kvartfinale på bedre målforskjell enn Podgorica.

- Vi kan dessverre ikke avgjøre på egen hånd. Men det fortjener vi nesten ikke etter det som skjedde her i dag, sier Larvik-treneren.

  • Lina Olsson ble gårsdagens toppscorer med sju mål.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!