FLYR MOT TETEN. Chippon og Olav Mikkelborg er på favorittjakt i V65-omgangen på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
FLYR MOT TETEN. Chippon og Olav Mikkelborg er på favorittjakt i V65-omgangen på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Tror på seier mot favoritter

Mikkelborg er favorittvelter i V65.

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Olav Mikkelborg (46) er mannen å se opp for på Bjerke onsdag. Han kan velte drømmene om gevinst for mange som setter sin lit til to favoritter i spillet.

-Jeg mener jeg har to veldig bra vinnersjanser, sier Mikkelborg til Dagbladet.

Begge to skal ut i løp mot hester som er mye mer betrodd og markert av spillerne. Det starter allerede i det innledende V65-løpet. Mikkelborg sender ut en toppstammet fem-åring som har fått et løp i kroppen.

Outsider 1

-Jeg tror Chippon fyker til tet. Han har feilet et par ganger med voltstart tidligere. Men da var han urutinert og startet med helstengt hodelag. Det ble nok for mye for ham den gangen. Jeg tror ikke det er noen fare for galopp denne gang, forteller Mikkelborg.
-Selvfølgelig har jeg respekt for 11. Kendrick's Victory. Han har vært veldig bra. Men han skal tross alt hente 20 meter på min hest. Og det tror jeg han skal få slite med. 1. Our Dream er også en bra hest. Men etter hva jeg har hørt må hun leies rundt i volten. Og da pleier det ikke å bli den store farten ut.
Jeg må si jeg har god tro på at Chippon leder hele veien, sier Mikkelborg.

Outsider 2

Han var ute med 2. Eld Pål på Biri søndag. Det endte med at vallaken ble fastlåst og travet pigg over mål. Det gjør at Mikkelborg har troen på onsdag.

-Han kjentes så fin ut at jeg er optimist i dag. Han kan være variabel i prestasjonene. Men slik han var på søndag pleier å overføres positivt til neste løp, sier Mikkelborg.
-Han er rask ut og jeg satser på teten med ham også.

Jeg synes også dette er en bra vinnersjanse, sier Olav Mikkelborg.

-Har aldri slått favoritten

Den tredje hesten Mikkelborg kjører i denne V65-omgangen er den 13 år gamle hedershoppa Briskebyrappa i V65-3. Men her støter han på en favoritt som blir for god.

-Briskebyrappa har aldri greid å slå Lundås Emelie. Jeg tror ikke hun gjør det i dag heller. Jeg får satse på en trippelplass, og at hun blir dratt framover bak gode rygger, avslutter outsiderkusken Olav Mikkelborg.