Tror på suksess

Michael Owen tror Englands blanding av ungdom og erfaring, sammen med litt flaks, gjør at de kan vinne fotball-EM.

Den 24-årige stjernespissen har allerede spilt i tre store mesterskap og mener England nå har funnet den riktige balansen i laget.

-  Jeg er sikker på at vi har den rette miksen til å nå langt i turneringen. Vi har sjansen til å vinne dersom vi har litt hell underveis, sier Owen til Sky Sports.

England er i EM-gruppe med Frankrike, Kroatia og Sveits.

Frykter ikke Henry

Arsenal-spillerne Ashley Cole og Sol Campbell frykter ikke lagkompis og målmaskin Thierry Henry før England og Frankrike barker sammen i førstkommende søndag.

Cole og Campbell jublet for den franske stjernespissens 38 fulltreffere i engelsk eliteserie sist sesong. Søndag vil de gjøre alt for å hindre nye jubelscener fra Henry.

Ashley Cole mener Englands stopperduo Campbell og John Terry (Chelsea) er godt skodd til å hamle opp med klubbkompisen.

-  Vi er godt rustet til å spille mot Thierry. Sol Campbell møter ham hele tida på trening, og John Terry (Chelsea) kjenner ham fra seriespillet. De franske spillerne er superstjerner, men vi har noen gode spillere vi også, mener Cole.

-  Tøft å møte Zidane

Landslagssjef Sven-Göran Eriksson frykter Zinedine Zidane mest av franskmennene, men svensken utelukker mannsmarkering av superstjernen.

Respekt, derimot, det har England for VM- og EM-vinneren., og sier det bare er å håpe på at den franske superstjernen ikke gjør livet altfor surt for engelskmennene.

Kaptein David Beckham kjenner Zidane bedre enn de fleste andre i Erikssons tropp. Duoen spiller sammen i Real Madrid.

-  Zidane er den beste spilleren i verden. Å spille sammen med ham er en fornøyelse. Det blir tøft å ha ham som motstander, mener kaptein Beckham.

(NTB)

OPTIMIST: Michael Owen (bak) ankommer Portugal sammen med keeper Ian Walker og resten av det engelske landslaget.