Tror Riise ble kåret til Aalesunds beste i sympati

Journalistveteran: - Han var ikke strålende.

FESTDAG:  John Arne Riise og kona Louise Angelica gikk i tog i Ålesund 17. mai. Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix
FESTDAG: John Arne Riise og kona Louise Angelica gikk i tog i Ålesund 17. mai. Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Aalesund - Start 1-1

(Dagbladet): Hjemmepublikum kåret John Arne Riise (35) til Aalesunds beste spiller da laget spilte 1-1 mot Start 16. mai.

På sidelinja satt Sunnmørspostens rutinerte journalist, Helge Skuseth (63). Han lot seg ikke imponere nevneverdig av Riise, og tror kåringen mest var en sympatierklæring til mannen med en fantastisk fotballkarriere.

- John Arne spilte en helt grei kamp. Men han var ikke strålende god. Jeg tror folk stemte på John Arne i sympati. De føler at nok er nok, sier Skuseth og sikter til de siste dagers oppstandelse.

- Dette var en SMS-kåring på stadion. Jeg synes ikke John Arne utmerket seg til tittelen «Aalesunds beste». Dette ble helst gjort i sympati, og da forsvinner litt av vitsen, sier Lone Thorvik, talsperson for supportergruppa Stormen.

Har fått skylda Saken er den at Riise mener han har fått mye av skylda hver gang Aalesund har tapt denne våren. Laget ligger som nummer tre fra bunn. Til slutt gikk lillebror og kaptein Bjørn Helge Riise (32) ut og stemplet det hele som mobbing og trakassering. Lillebror Riise svingte sverdet overfor media etter kampen mot Sarpsborg torsdag i forrige uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer