Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tror sesongbillettene er for billige

Men TV2 nekter å si hvor mange de har solgt.

(Dagbladet.no): TV2s tippeligasatsning har blitt lansert med brask og bram på kanalen de siste ukene. TV2, TV2 Zebra og Canal Digital skal i fellesskap sørge for tidenes tyngste tv-dekning av Tippeligaen.

For 795 kroner får du tilgang på alle tippeligakamper du måtte ønske. Vil du velge ut en spesiell runde, må du ut med 99 kroner.

«Godt salg»

Nå går salget så godt, det hevder i hvert fall TV2, at kanalen undrer på om de kunne tatt seg bedre betalt.

- De siste dagene har salget tatt veldig av, og vi får hele tiden positive tilbakemeldinger. Ingen har klaget på prisen. Man kan lure på om vi har satt prisen litt for lavt?, sier administrerende direktør i TV2 Zebra, Jon Grøholdt, til Dagbladet.no.

- Hva er tallet på hvor mange sesongbilletter dere har solgt?

- Det vil vi ikke kommentere, av forretningsmessige hensyn.

Grøholdt regner heller ikke med at salget av sesongkort vil avta de nærmeste ukene.

SKRYTER AV SALGET: TV2 Zebra-direktør Jon Grøholdt er fornøyd med salg av betal-tv for tippeligaen. Her er toppfotballsjef Kjetil Siem og TV2-sjef Kåre Valebrokk under en pressekonferanse for planene. Foto: Scanpix
SKRYTER AV SALGET: TV2 Zebra-direktør Jon Grøholdt er fornøyd med salg av betal-tv for tippeligaen. Her er toppfotballsjef Kjetil Siem og TV2-sjef Kåre Valebrokk under en pressekonferanse for planene. Foto: Scanpix Vis mer

- Salget vil nok være stort rett før avspark, men også i tiden rett etter tippeligastarten. Da har mange fått orientert seg bedre i tilbudet.

Optimist

Informasjonssjef i Canal Digital, Cathrine Barth-Nossum, vil heller ikke ut med hvordan salget av sesongkortene går. Men også hun er optimist.

- Vi ønsker ikke å kommentere enkelttall, men erfaringen vår viser at salget tar seg veldig opp rett før avspark. Mange bestemmer seg samtidig som kampene begynner.

• Din kommentar: Hva er det maksimale du vil betale for hele tippeligasesongen på betal-tv?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media