Tror Solskjær lærte av åpningssmellen ifjor

- En fantastisk kamp, mimrer kampens store spiller.

(Dagbladet): Den store snakkisen før fjorårets Tippeligastart var selvfølgelig Ole Gunnar Solskjærs gjeninntreden på norske fotballbaner. Før kampen mot nyopprykkede Sarpsborg 08 var Molde storfavoritter men gikk som kjent på en skikkelig smell i serieåpningen.

Molde-mannen Øyvind Hoås var kampens store spiller og satte selv inn det siste målet i 3-0-seieren.

- Det var en fantastisk kamp å spille, rett og slett. Det var en enorm entusiasme i byen og vi var et nyopprykka lag med masse vilje, mimrer Hoås da vi spør ham om hva han husker fra åpningskampen ifjor.

Tror Solskjær lærte
- Jeg husker selvfølgelig også alt fra målet mitt, men jeg har sett det på video i ettertid også, fortsetter han.

Nå ga ikke Sarpsborg-seieren noe reellt bilde av styrkeforholdet mellom Molde og Sarpsborg. Østfoldingene rykket som kjent ned, mens Solskjærs Molde tok hjem klubbens første seriegull.Hoås tror Solskjær lærte av smellen han fikk i Sarpsborg ifjor.

- Jeg tror de er bedre rusta i år enn da de møtte oss, sier Hoås om åpningskampen mellom Molde og Strømsggodset på Aker Stadion i kveld.

- For det første har de hjemmekamp, og så tror jeg Solskjær har fått inn i gruppa at de ikke kan ta lett på noen kamper. Solskjær var jo helt fersk i serieåpningen ifjor han også.

- Du tror ikke på en ny Molde-smell i åpningskampen i kveld?

GODE MINNER: Øyvind Hoås, her jublende sammen med Erik Jonvik, feirer 3-0-målet mot Molde i serieåpningen ifjor. Hoås tror ikke Strømsgodset kopierer Sarpsborg og slår Molde i kveld.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
GODE MINNER: Øyvind Hoås, her jublende sammen med Erik Jonvik, feirer 3-0-målet mot Molde i serieåpningen ifjor. Hoås tror ikke Strømsgodset kopierer Sarpsborg og slår Molde i kveld.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

- Nei, jeg tror ikke det samme kommer til å skje i år.

Moldegull
I likhet med de aller fleste fotballeksperter i dette landet tror også Hoås Molde får nok en gullkantet sesong.

- Jeg tror Molde forsvarer seriegullet. De blir stabilt gode, bedre enn konkurrentene, så jeg tror de vinner i år også, sier Hoås.