VILLE FÅTT SPARKEN UANSETT? BBC-journalist mener at Ståle Solbakken var ferdig i klubben uavhengig av resultatet i Luton.

Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
VILLE FÅTT SPARKEN UANSETT? BBC-journalist mener at Ståle Solbakken var ferdig i klubben uavhengig av resultatet i Luton. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpixVis mer

Tror Ståle ville fått sparken selv med seier mot Luton

BBC-journalist lanserer Dean Saunders som ny manager i Wolverhampton.

(Dagbladet): Det virket på skrivet fra klubbledelsen i Wolverhampton at kveldens sjokktap for Luton var begeret som fikk det til å renne over - og at tapet beseglet Ståle Solbakkens skjebne.

Det mener BBC-journalist Pat Murphy er feil. Journalisten skriver følgende på mikrobloggtjenesten Twitter i kveld:

- Jeg tror SS (Ståle Solbakken) var ferdig uavhengig av hva som skjedde i Luton. Han mistet garderoben.

Videre skriver han:

I GLANSDAGENE: Dean Saunders (i midten) da han spilte for Bradford. Foto: Howard Walker/REUTERS/NTB scanpix
I GLANSDAGENE: Dean Saunders (i midten) da han spilte for Bradford. Foto: Howard Walker/REUTERS/NTB scanpix Vis mer

- Dean Saunders som leder fotballklubben Doncaster ser ut til å bli den neste manageren. Kompensasjon mellom klubbene ser ut til å bli diskutert i kveld.

Lå ikke i kortene Ståle Solbakken selv følte at han hadde mer tid på seg til å snu den vonde trenden.

- Jeg følte det var stor forståelse for problemene vi hadde og at ledelsen så på det som et sammensatt problem. Likevel visste jeg at det var en fight. Men det lå ikke i kortene at jeg skulle få sparken. I hvert fall ikke for meg. Det kom et par telefoner, først fra Moxey, så fra Morgan. Det var ikke så mye å si, sier Solbakken.

48-åringen Dean Saunders er en walisisk manager og en tidligere fotballspiller. Han spilte blant annet i Premier League for Liverpool og Aston Villa som spiss.