Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tror sterkt på Speedy Renka

- En banker i V75-spillet, sier landets mestvinnende trener Trond «Bullern» Anderssen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Favoritten i V75-3 er tilbake for fullt etter alvorlige problemer.

Den lovende hesten var uheldig i fjor og pådro seg hovbensbrudd. Hesten pådro seg bruddet ved lek i luftegården. Da var han i absolutt toppform og hadde imponert stort.

I stedet for flere triumfer, ble det bokshvile og forsiktig mosjon en lang periode.

-Du lanserte Speedy Renka som en klink vinner på Klosterskogen sist også. Men da ble det tap.

-Ja, jeg gjorde det, og jeg mener hesten må få godkjent for den innsatsen. Nå har han fått tre løp i kroppen etter pause og har stigende form. Han møter riktig selskap og er ikke avhengig av å gå i tet. Han går like godt bakfra. Han har vært lenge borte, men trener veldig fint. Reisen til Leangen er helt uproblematisk. Han er vant til å reise. Jeg synes han er et bra bankeralternativ. Jeg tror Speedy Renka rett og slett er den beste hesten.

Advarer for en luring

-Når det gjelder Staro United i V75-6, så har han slitt med å finne den gode formen. Vi har lettet litt på treningen slik at han skal få mer overskudd og håper det skal slå positivt ut.

-Vi river av alle skoene denne gangen.

STERK I TROEN:Trener Trond  Anderssen har stor tro på seier med Speedy Renka i V75-spillet på Leangen. Foto: Dagbladet
STERK I TROEN:Trener Trond Anderssen har stor tro på seier med Speedy Renka i V75-spillet på Leangen. Foto: Dagbladet Vis mer

På normal form er han ikke noe dårligere enn de andre i feltet. Jeg synes han bør strekes på tre-fire hester, advarer Trond Anderssen.

Hele Norges coronakart