TILBAKE: Turneringsledelsen i British Open mener det er helt normalt at Tiger Woods ikke er påmeldt ennå. Foto: SCANPIX/EPA/MATT CAMPBELL
TILBAKE: Turneringsledelsen i British Open mener det er helt normalt at Tiger Woods ikke er påmeldt ennå. Foto: SCANPIX/EPA/MATT CAMPBELLVis mer

Tror Tiger stiller i British Open

Ledelsen er overbevist om at Woods går for sin tredje strake.

|||

Ledelsen i British Open i golf er overbevist om at Tiger Woods kommer til å stille opp i turneringen på St. Andrews senere i år.

- Jeg er overbevist om at han kommer til å være blant de påmeldte når fristen går ut 27. mai, sier styreformannen for turneringen Peter Dawson. Han sier også at det er helt normalt at Woods ikke er påmeldt ennå.

Dersom Tiger Woods som gjorde comeback etter en lang pause i Masters-turneringen i Georgia på grunn av en sexskandale, stiller i den skotske turneringen, så kommer han til å gå for sine tredje strake St. Andrews-seier. Han blir i så fall den første som kan klare det.

Turneringsledelsen på St. Andrews sier også at dersom Tiger Woods kommer til turneringen kommer det til å medføre ekstra sikkerhetstiltak, men før Dawson vil si noe mer om hva dette innebærer, kommer han til å ta en prat med politiet.

(NTB)