Jan Åge Fjørtoft om Erling Braut Haaland:

- Tror tysk presse kan snu

Jan Åge Fjørtoft (54) mener den tyske pressen kan bli krassere i kritikken mot Erling Braut Haaland (20) etter at han gikk målløs av banen for fjerde kamp på rad mot Eintracht Frankfurt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Erling Braut Haaland trasket av banen etter 1-2-tapet mot Eintracht Frankfurt lørdag kveld, skjedde noe som svært sjeldent skjer med den unge nordmannen.

Etter å ha vært i fyr og flamme før landslagspausen, gikk han målløs av banen i alle de tre landskampene som Norge spilte forrige uke. Det betyr at han nå har spilt fire kamper uten å tegne seg på scoringslista.

Det tror Jan Åge Fjørtoft gir tysk presse vann på mølla.

- Jeg tror tysk presse nå kan snu litt. Jeg tror at Erling takler alt det som skjer rundt han nå godt, men det er klart det blir enklere for tysk presse å ta ham på ting, sier Fjørtoft i Viasats studio etter kampen.

Den tidligere Eintracht Frankfurt-spilleren fortsetter:

- Folk kan si at det blir for mye støy rundt han, og at han ikke scorer nok mål hvis dette fortsetter. Det blir prisen å betale når man skal ta over for «kong Messi» og «kong Ronaldo», sier han.

20-åringen fra Jæren har scoret 21 mål på 26 kamper i Bundesliga denne sesongen. Matchvinneren fra lørdagens kamp, Adrien Silva, står med 22 scoringer, mens Robert Lewandowski har scoret utrolige 35 mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer