Tror Valencia har mye mer respekt nå

- Noe annet ville vært dumt, sier Henriksen.

VALENCIA (Dagbladet.no): Få levnet et vaklende Rosenborg særlig sjanser i en knalltøff Champions League-gruppe.

Etter å ha feid Valencia av banen på Lerkendal i sist kamp, tror RBK-trener Trond Henriksen at spanjolene har mer respekt for trønderne.

- Ja, noe annet ville vært dumt av dem, sier Henriksen til Dagbladet.no på Mestalla.

- En stor ære å trene RBK

Henriksen, en tidligere publikumsfavoritt på Lerkendal, legger ikke skjul på at han er stolt over nå å være hovedtrener for klubben sin.

- Når en har vært i Rosenborg i hele sitt liv, er det jo en stor ære å være hovedtrener, det er det ikke tvil om. Jeg er veldig glad for å sitte her og vite at jeg har en topp motivert gjeng som vil jobbe for hverandre, fortsetter 43-åringen.

I Valencia har den nederlandske legenden Ronald Koeman tatt over trener-roret. Han har begynt gjerningen med å lukke treningene for pressen.

Nå håper han et sulten hjemmepublikum får oppreisning etter å ha blitt utklasset mot Real Madrid i La Liga.

SATT SEG I RESPEKT: Trond Henriksen tror Valencia har mer respekt for RBK nå enn før gruppespillet startet. Her i ball-lek med resten av støtteapparatet på kveldens trening på Mestalla. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
SATT SEG I RESPEKT: Trond Henriksen tror Valencia har mer respekt for RBK nå enn før gruppespillet startet. Her i ball-lek med resten av støtteapparatet på kveldens trening på Mestalla. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer

Tenker ikke på Villa

- Vi har store muligheter til å vinne hvis ting går som vi forventer. Valencia bør fenge publikum med sitt spill, sa Koeman på pressekonferansen tidligere i dag.

Superspissen David Villa er etter all sannsynlighet tilbake i Valencia-oppstillinga.

Uten at det skremmer vannet av Trond Henriksen.

- Han er en topp internasjonal spiller, og hvis han er klar er det bra for Valencia. Vi legger ikke opp til noe spesielt, sier RBK-sjefen.

Tror Valencia har mye mer respekt nå
<B>STOLT:</B> Trond Henriksen sier det er en stor ære for ham å få være trener for Rosenborg.