- Tror vi hadde vunnet om den hadde gått inn

Strandberg misset rett før slutt.

MARGINEN SOM IKKE VAR MED U21: Her har Stefan Strandberg akkurat blåst ballen over mål fra kort hold fem minutter før slutt. De spanske blikkene vitner ikke om full kontroll fra spanjolene. Stillingen var 1-0 til Spania.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
MARGINEN SOM IKKE VAR MED U21: Her har Stefan Strandberg akkurat blåst ballen over mål fra kort hold fem minutter før slutt. De spanske blikkene vitner ikke om full kontroll fra spanjolene. Stillingen var 1-0 til Spania. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NETANYA (Dagbladet): Fem minutter før slutt, på stillingen 1-0 til Spania, får kaptein Stefan Strandberg ballen på fem meter. Dessverre for Strandberg og Norge blåser han ballen over og utenfor, hvorpå Spania kontrer inn to raske mål de neste minuttene.

- Ballen bare faller ned foran meg og jeg får slengt fram en fot. Men den er på vei opp, så det er vanskelig å gjort noe annet, men det er litt marginene. Selvfølgelig skulle jeg jo gjerne sett ballen gå i mål, sier Strandberg til Dagbladet etter kampen.

Hadde den ballen i stedet blåst inn til utlikning og 1-1 ville Norge garantert ikke stått som tremålstapere åtte minutter senere. For spanjolene var stressa i minuttene før gigantsjansen.

Stress som ville vokst seg til nerver om Norge hadde utliknet.

Ville vunnet - Jeg tror faktisk vi hadde vunnet om den hadde gått inn, sier U21-sjef Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

- Det er vanskelig å si, forteller Strandberg

- Jeg syns vi blir kjørt ganske kraftig i førsteomgang, men vi samler oss i pausen. I andreomgang får vi løfta oss og spiller jevnt med verdens desidert beste U21-landslag. Kampen ligger og vipper, så når vi får denne skuffelsen litt på avstand så håper jeg både vi og dere der hjemme kan være veldig stolte av den prestasjonen vi gjorde i andreomgang, fortsetter U21-kapteinen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer