Tror VM ryker etter ny Strand-skade

Nå er det tommelen som er ødelagt.

NY SKADE: Uheldige Kjetil Strand kan miste nok et mesterskap. Denne gangen på grunn av tommelen. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX
NY SKADE: Uheldige Kjetil Strand kan miste nok et mesterskap. Denne gangen på grunn av tommelen. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet): Landslagssjef Robert Hedin fikk stort sett bare dårlige nyheter tirsdag kveld. Norge ble totalt overkjørt av Sverige, som vant med sju mål - selv om de slappet av i sluttminuttene.

Og som om ikke det er nok - ni dager før Norge VM-åpner mot Japan: Kjetil Strand mister trolig mesterskapet.

- Sånn det ser ut nå, tror jeg ikke Kjetil blir med i VM, sier Hedin til Dagbladet.

Ørlite håp Storscoreren pådro seg en smell i tommelen i romjula og har røket et leddbånd. Derfor tror landslagssjefen at han må klare seg uten Viking-spilleren.

- Så lenge det er håp, blir han med til Sverige når vi drar torsdag om ei uke. Men akkurat nå ser det ikke lyst ut, sier han.

Spesielt bittert for Strand, som har slitt med en akillesskade siden forsommeren i fjor. Han har utsatt en operasjon av den for å få med seg VM.

Nå er det tommelen som kan ødelegge VM for siddisen - som har mistet flere mesterskap på grunn av skader. At 31-åringen bare står med 97 landskamper sier sitt.

Var savnet Norge hadde definitivt hatt bruk for Strand mot svenskene - og mye mer enn det også. For det var lite som fungerte. Verst var det bakover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer