VIST PÅ TRIBUNEN: Sevilla-manager Eduardo Berizzo kaster bort ballen og blir sendt på tribunen. Etterpå spør Klopp hva han har gjort galt. Video: Viasat

Trosset dommerens advarsel og fikk svi mot Liverpool. Har bisarr forklaring på hvorfor

Sevilla-manager Eduardo Berizzo var en angrende synder.

Liverpool - Sevilla 2-2 (2-1)

(FourFourTwo): Liverpool fortsetter å være et lag som tidvis leverer angrepsspill i verdensklasse samtidig som forsvaret ser ut som de spiller sammen for første gang. Nok en gang maktet ikke de røde å holde på en ledelse, noe som har vært en melodi under Jürgen Klopp.

I gårsdagens kamp mot Sevilla var det spesielt en episode som vil bli husket: At Sevilla-manager Eduardo Berizzo ble sendt på tribunen etter en snau times spill.

Det skjedde etter at treneren kastet bort en ball da Liverpool skulle ta et kast. Da hadde han allerede fått en advarsel av dommeren, for han gjorde nøyaktig det samme i første omgang.

- Det var to forskjellige episoder. I første omgang da vi ledet, hadde Liverpool en kontring og jeg gjorde noe som ikke var rettferdig, jeg kastet ballen vekk. Jeg forsøkte å drøye tiden, å stoppe Liverpool, sier Berizzo.

Bisarr forklaring

Berizzo var en angrende synder, og hadde sin egen måte å gjøre opp for seg på, skal vi tro denne bisarre forklaringen:

- Jeg innså at det var feil. Men i andre omgang skjedde det noe liknende da vi lå under, og jeg bestemte meg for å kaste ballen vekk, for å gjøre det godt igjen etter det jeg gjorde i første omgang, sier manageren.

Argentineren hevder han gjorde det for å vise fair play overfor vertene, men det var Liverpools Joe Gomez som skulle ta kastet.

- Jeg forklarte det til min kollega (Jürgen Klopp journ.anm.) og han forsto det, men den eneste som ikke gjorde det var dommeren.

For pipeblåseren så ikke på manageren som den barmhjertige samaritan, og viste han resolutt opp å tribunen.

Amper stemning

Det virket til tider ampert på sidelinja mellom de to managerne, og etter kampen viste TV-bildene hvordan Klopp henvendte seg mot Sevilla-benken og spurte «Hvorfor roper du på meg? Hva har jeg gjort?» gjentatte ganger (se video øverst i saken).

Klopp innrømmer også at han var inne i garderoben til spanjolene.

- De inviterte meg inn, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

- Sevillas manager spurte om jeg ville komme inn i garderoben, han ville forklare situasjonen rundt det røde kortet, sier tyskeren.

- Vi hadde en helt normal prat etterpå, alt er fint, det var ikke noe bråk. Det var mange smil, kanskje jeg ikke smilte, men det var ikke på grunn av tingene vi snakket om, heller på grunn av resultatet, sier han.

Det ble til slutt poengdeling på Anfield etter at begge lag ledet hver sin gang i kampen. På forhånd ble disse lagene sett på som de to sterkeste i gruppa, hvor Maribor og Spartak Moskva spilte 1-1 i den andre kampen.

Under kan du se alle scoringene fra gårsdagens Champions League-runde:

INGEN LIVERPOOL-SEIER: Liverpool snudde kampen, men mye takket være en straffebom ble det uavgjort mot Sevilla. Video: Viasat
KANE I STORFORM: Se alle scoringene mellom Tottenham og Borussia Dortmund. Video: Viasat
RONALDO-SHOW: Cristiano Ronaldo var endelig tilbake i spille, og leverte to scoringer mot APOEL og Ghayas Zahid. Video: Viasat
CITY OVERLEGNE: Se alle scoringene i 4-0-seieren over Feyenoord. Video: Viasat
PONGDELING: Se scoringene i Maribo-Spartak Moskva. Video: Viasat
NAPOLI-TAP: Se målet til Shakthar Donetsk. Video: Viasat
UAVGJORT FOR DEBUTANTEN: RB Leipzig fikk med seg poeng mot Monaco. Se målene. Video: Viasat
RÅSTERK SEIER: Besiktas banket Porto i Portugal. Se alle scoringene. Video: Viasat