Trøst på overtid

Et overtidsmål av Morten Knutsen sendte Odd Grenland til UEFA-cupen, selv om det ble tap for litauiske Ekranas. Klubben er i dyp sportslig krise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter to serierunder ledet laget serien. Siden 3-2-seieren over Lillestrøm 20. mai, har det vært mest murring og stang ut. De 11 siste kampene har gitt én seier, fire uavgjort og seks tap. I tillegg kommer én seier og ett tap mot gårsdagens UEFA-cupmotstander.

-  Det er første året vi ligger så langt nede. Før har vi stort sett vært på øvre halvdel. Nedturen skyldes en kombinasjon av manglende effektivitet og at vi ikke er flinke nok i bevegelsene foran mål. Dermed skaper vi ikke nok rom for de som skal avslutte, sier Odd-trener Arne Sandstø til Dagbladet.

Én seier

Etter at han ble enig med Odd-ledelsen om ny toårskontrakt, har han én fattig tippeligaseier: Mot Ham-Kam borte 27. juni (4-2).

-  Det er et felles ansvar at vi ikke har prestert bedre. Det er litt vanskelig for Arne å komme inn og score. Dessuten er han litt for gammel, sier Odd-kaptein Jan Frode Nornes.

Problemet de tre siste månedene har vært uttellingen foran mål.

-  Vi har prestert veldig bra, men samtidig sløst utilgivelig med målsjansene. Søndag har vi en gyllen mulighet til å snu den negative trenden, mot Viking hjemme. Nedrykk snakker vi ikke om. Nå trenger vi ni poeng på de tre neste kampene, så er vi med i toppen igjen, sier Sandstø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer