Truer festløver med sparken

Ferguson bryter tausheten om Uniteds julefest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester United-spillerne fikk festforbud av Sir Alex Ferguson etter julefesten som brakte klubben i vanry.

Utad har United-manageren fram til nå nektet å kommentere spillernes famøse kveld på Great John Street Hotel, men nå bryter endelig skotten tausheten.

Ferguson legger ikke skjul på at han vil være nådeløs med spillere som går over streken igjen - og at han ikke vil nøle med å gi synderne samme behandling som David Beckham, Jaap Stam og Roy Keane.

- Fotballen har forandret seg, men du kan ikke miste kontrollen. Vi gjør endringer her i Manchester United når vi ser at noen blander seg bort i den kontrollen. Når vi ser at nettopp det skjer, er det på tide at de drar. Denne klubben er basert på fellesskap. Når noen beveger seg i feil retning, er du nødt til å ta grep, sier Ferguson ifølge BBC.

Vil bli lagt merke til

Han innser at han er maktesløs mot enkelte spilleres utsvevende livsstil. Uten å nevne navn går Ferguson likevel til angrep på det han oppfatter som selvsentrerte fotballspillere med for stor appetitt på kjendislivet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer