Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Truer ikke United

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Barnsley 2- 0. Tore André Flo frøys mest på hendene da arbeidsgiveren inntok andreplassen på tabellen. Og etterpå, da Chelsea-gutta hygget seg i garderoben, kom han med ei bøtte kaldt vann: - Vi er ikke gode nok til å være en trussel for United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire poeng skiller nå Manchester United fra Chelsea, Liverpool og Blackburn. I går kveld ville alle ha det til at tittelkjøret er helt åpent. Men spør du Benke-Flo er det ikke så mye å lure på.

Han tror nemlig fortsatt på Solskjær og kompani.

- Jeg har sett United spille, sier Tore André. - De er bedre og mer stabile enn oss. Men det er klart - hvis alt skulle klusse seg til for dem, så har vi jo en mulighet.

Men:

- Jeg ser den ikke som veldig stor.

Fordi:

- Vi er ikke spesielt bra for tida, sier Tore André. - Vi spiller rett og slett ikke god nok fotball.

Chelsea var OK før pause mot Barnsley. Da burde de hatt mer i ftret enn det ene målet Vialli ga dem. Og da Flo-konkurrent nummer to - Mark Hughes - spedde på med en til(, trodde alle på mye. Det kom aldri.

På benken

Tore André Flo ble sittende i 90 minutter og ble bare kaldere og kaldere. Fra den posisjonen så han Jan Åge Fjørtoft bli tatt av etter 67 minutter. Og det uten å være i nærheten av det han er kjøpt for: Nødvendige scoringer for bånnlaget sitt.

Der Flo er realistisk, er manager Ruud Gullit opprømt optimist. Det skulle bare mangle. Og om det som nå begynner å likne på trengsel på tabelltoppen, sier han:

- Morsomt for ligaen. Det viser at sjøl ikke Manchester United kan ta noe for gitt.

28. februar møtes Chelsea og Manchester United på Stamford Bridge. Og nå er det bare én ting som gjelder: Revansje for 3- 5-nederlaget i FA-cupen.

- Det blir en stor kamp det, men jeg tror ikke den blir avgjørende. United er best, sier Tore André Flo.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!