Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Truer Leeds-stjerner med sparken

Leeds-styreformann Peter Ridsdale så laget sitt bli knust av Liverpool i går. I dag gir han Robbie Fowler og co. et ultimatium.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norske Eirik Bakke er skadd og spilte ikke da Leeds tapte 0-4 på hjemmebane. Likevel går Ridsdales advarsel til alle spillerne som er tilknyttet klubben.

- Vi er nødt til å styre klubben etter hvor store inntekter vi har. Vi trenger å spille e-cup hver eneste år, uansett om det er Uefacup eller Champions League, sier Ridsdale ifølge nyhetsbyrået AFP.

Leeds har bare ett poeng på de fire siste kampene og er hektet av i gullkampen i Premier League. Dermed minsker også sjansene til spill mot de store europeiske lagene neste sesong.

Bare en fjerdeplass i ligaen garanterer Champions League-plass, femteplass gir Uefacup. Leeds holder sjetteplassen for tida.

Ender klubben der, kan flere av spillerne få sparken.

- Hvis vi ikke klarer det har vi bare en mulighet. Det er å se om vi har råd til å beholde alle spillerne vi har, sier Ridsdale.

At ligagullet nå bare er en drøm har i hvert fall gått opp for Leeds' franske midtbanespiller Oliver Dacourt.

- Vi er ferdige, vi er for langt bak lederne og det blir vanskelig å ta igjen dem, sier Dacourt.

(Dagbladet.no)

<B>UTKLASSET:</B> Ian Harte var på etterskudd da Michael Owen og Liverpool knuste Leeds i går. Nå krever styreformannen seirer.
Hele Norges coronakart