Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Truer med å anbefale City-spillere til United

O\'Neill forbannet på Svennis.

(Dagbladet.no): Juventus skal være nær å hente John Carews svenske lagkamerat i Aston Villa, Olof Mellberg. Midtstopperen er en viktig brikke i førsteelleveren til Villa-manager Martin O\'Neill, som ble mektig provosert av Sven-Göran Erikssons uttalelser til italiensk presse forrige uke.

Der sa Manchester City-manageren at det var «en god idé» å hente landsmann Mellberg fra Villa.

- Mellberg er en hardtarbeidende og tøff fighter, en vinnertype og ledertype. Det vil være en god idé å hente ham, sa Eriksson.

I tida framover bør han kanskje passe litt ekstra godt på Elano, Micah Richards og Martin Petrov. For nå truer O\'Neill med å svare med samme mynt.

- Kanskje jeg skal gjengjelde det med å anbefale noen av hans spillere til Manchester United eller Barcelona, sier Villa-manageren ifølge AP.

Mellberg er under kontrakt med Villa ut sesongen, men står fritt til å signere en intensjonsavtale med en ikke-engelsk klubb fra januar.

O\'Neill har vanskelig for å forstå utspillet til Svennis.

- Jeg er ikke så sikker på om han bør si slike ting om en spiller såfremt han ikke han planer om å hente ham selv. Å anbefale ham til en annen klubb er overraskende, sier han.

TIL UNITED ELLER BARCA?: Sven-Göran Eriksson gjør klokt i å holde fast på Elano. Martin O\'Neill er nemlig forbannet etter at svensken anbefalte Olof Mellberg for Juventus. Foto: AP
TIL UNITED ELLER BARCA?: Sven-Göran Eriksson gjør klokt i å holde fast på Elano. Martin O\'Neill er nemlig forbannet etter at svensken anbefalte Olof Mellberg for Juventus. Foto: AP Vis mer
Truer med å anbefale City-spillere til United
<B>GOD SESONG:</B> Selv om det ble tap mot Arsenal sist, har Aston Villa hatt en god sesong. Birmingham-klubben ligger på en 7. plass etter 15 kamper.
<B>TIL JUVENTUS?:</B> Olof Mellberg er høyaktuell.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling