Truer med å anbefale City-spillere til United

O\'Neill forbannet på Svennis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Juventus skal være nær å hente John Carews svenske lagkamerat i Aston Villa, Olof Mellberg. Midtstopperen er en viktig brikke i førsteelleveren til Villa-manager Martin O\'Neill, som ble mektig provosert av Sven-Göran Erikssons uttalelser til italiensk presse forrige uke.

Der sa Manchester City-manageren at det var «en god idé» å hente landsmann Mellberg fra Villa.

- Mellberg er en hardtarbeidende og tøff fighter, en vinnertype og ledertype. Det vil være en god idé å hente ham, sa Eriksson.

I tida framover bør han kanskje passe litt ekstra godt på Elano, Micah Richards og Martin Petrov. For nå truer O\'Neill med å svare med samme mynt.

- Kanskje jeg skal gjengjelde det med å anbefale noen av hans spillere til Manchester United eller Barcelona, sier Villa-manageren ifølge AP.

Mellberg er under kontrakt med Villa ut sesongen, men står fritt til å signere en intensjonsavtale med en ikke-engelsk klubb fra januar.

O\'Neill har vanskelig for å forstå utspillet til Svennis.

- Jeg er ikke så sikker på om han bør si slike ting om en spiller såfremt han ikke han planer om å hente ham selv. Å anbefale ham til en annen klubb er overraskende, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer