Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Truer med å reise

Charlie Miller vil så gjerne være førstevalg i Brann, men har slitt med å få fast plass på laget. I går viste han hva han duger til, med et mål for historiebøkene på Brann stadion.

BERGEN (Dagbladet): Stadionuret viste 19 minutter da Ragnvald Soma sendte i vei et meget langt frispark. Martin Knudsen var høyest og headet ned mot Charlie Miller.

-  Jeg var veldig heldig ettersom jeg var ute av balanse. Ballen falt rett ned rett foran meg, og jeg traff godt, sier Miller.

Vil spille mer

Etter seks minutter i andre omgang, måtte han takke for seg. Da prøvde han seg med et nytt skudd på direkten. Det gikk utover ei tå.

-  Jeg frykter legen vil kappe av hele tåa. Det gjør vondt, ler han.

Den siste tida har det vært spekulert mye i skotsk presse om Miller er på vei hjem for å spille i den skotske ligaen. Han er blitt koblet til Aberdeen, men sier selv at den klubben er helt uaktuell. Charlie Miller vil spille kamper, og legger ikke skjul på at han reiser om han ikke får mer spilletid.

-  Vi har snakket ut om dette. Charlie trives veldig godt i klubben og i Bergen, men han er en ærlig mann. Han vil så gjerne spille, og det er sunt. Jeg berømmer ham for det, men fram til nå har jeg valgt andre spillere. Ingen kan vel si at jeg valgte feil lag mot Lyn i cupfinalen.

-  Charlie blir bedre og bedre for hver dag, og i denne kampen fikk han sin belønning. Han scoret et kanonmål, som i alle fall må være et av de tre beste her i år. Det gleder meg, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

-  Fantastisk mål

I går kveld spilte Miller fra start, som erstatter for landsmannen Robbie Winters, som er til behandling for lyskeproblemer. De to er forskjellige typer spillere, og kan vanskelig sammenliknes. Kanskje bør Miller få en plass som hengende spiss, bak Winters og Sæternes i framtida. -  Charlie har en kvalitet som spiller som få andre har. Målet hans var helt fantastisk. Det er godt gjort å treffe så godt når han var ute av balanse. Det var også veldig gøy for Charlie å lykkes når han fikk spille fra start, sier Erlend Hanstveit.

-  God start

Brann fikk akkurat den starten laget ønsket i åpningen av Royal League.

-  Guttene har taklet presset og alt oppstyret veldig bra. De gikk på banen i et grisevær, og de møtte en topp motivert motstander, som kom rett fra treningsleir i Italia. Jeg er ikke fornøyd med alt i denne kampen. Hadde Halmstad fått det første målet, kunnet kampen ha fått en annen utvikling. Likevel mener jeg guttene viste stor moral, og jeg er veldig godt fornøyd med tre poeng. Nå har vi fått en god start, som forhåpentligvis også trekker mange til tribunene i neste kamp i begynnelsen av desember, sier Mjelde.

Brann-treneren sier han vil kjøre spillerne gjennom knallhard trening de kommende ukene, før de får roe seg litt ned de siste dagene før neste kamp i Royal League.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media