Eirik Bakke i Sogndal Fotball

Truer med å si opp jobben

Eirik Bakke er forbanna over lav interesse i Sogndal. - Folk vil heller sitte hjemme å se Manchester United mot Liverpool, til og med de som er oss nærmest, sier han.

FORLENGET: Eirik Bakke forlenget kontrakten med Sogndal på sin egen bursdag, 13. september, i år. Nå er han usikker på om han vil bruke mer tid på dette. Foto: Christian Blom / NTB Scanpix
FORLENGET: Eirik Bakke forlenget kontrakten med Sogndal på sin egen bursdag, 13. september, i år. Nå er han usikker på om han vil bruke mer tid på dette. Foto: Christian Blom / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er ikke trener for Sogndal mer hvis jeg ser slik likegyldighet. Jeg må ta en vurdering etter sesongen om jeg skal fortsette med dette, sier Bakke til Sogn Avis.

Søndag vant Sogndal 4-0 mot Jerv på hjemmebane, og er oppe på kvalikplass i OBOS-ligaen, samtidig som ble det klart at Aalesund vinner serien og dermed rykker opp med 1-2 borte mot Tromsdalen.

En sterk seier av sogndølene, men hovedtrener Eirik Bakke (42) var alt annet enn fornøyd. Den tidligere Leeds-spilleren, og sønn av Sogndal-legenden Svein Bakke, er forbanna på fansen og truer med å gi seg dersom den labre interessen fortsetter.

Til lokalavisa sier han blant annet at «jeg skal love at dette går i stykker».

Må stå samlet

Uttalelsene kommer bare uker etter at Bakke forlenget kontrakten. På papiret har han jobben fram til 2021, og er dermed den treneren med lengst fartstid i klubben.

Eirik Bakke bekrefter til Dagbladet at han står inne for det han sa søndag kveld. Han er bekymret for framtida til klubben.

- Jeg snakker fra hjertet. Jeg har mange andre muligheter som trener, men det er i Sogndal jeg vil være. Men slik som det er nå, er jeg usikker på om det er verdt det. Jeg er ambisiøs, vil opp og fram, men det krever en del, sier Bakke til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer