- Truer med å trekke seg

Sven-Göran Eriksson har fått nok av at storklubbene trekker spillerne fra landslaget.

Neste onsdag spiller England privatlandskamp mot Australia. For Eriksson vil oppladningen til den kampen bety mye for framtida, skriver Daily Mail.

For nå er Svennis lei av at Manchester U, Arsenal og Liverpool melder forfall for spillere de synes trenger hvile og pleie.

Ifølge den britiske avisa vil svensken trekke seg dersom han føler storklubbene ikke lar ham bruke stjernene sine regelmessig.

Signalene er allerede kommet, både Gerard Houllier og Arsene Wenger snakker med bekymring om kamppresset for tida.

- Eriksson er klok nok til å forstå det tøffe skjemaet for spillerne. Mellom 29. januar og 2. mars har mine gutter 10 matcher. Men jeg kommer ikke til å hindre noen til å spille for England, sier Houllier.

Slik har aldri noen innrømmet tidligere heller.

Men Svennis og United-sjef Alex Ferguson skal ha kranglet voldsomt etter at Paul Scholes spilte for de rødsvarte både før og etter en landskamp han meldte forfall til i fjor.

Det er Arsenal- og United-spillerne som helst skulle stått over mot Australia. Tre dager etter landskampen møtes lagene i FA-cupen på Old Trafford.

(Dagbladet.no)

<B>SPENT:</B> Sven-Göran Eriksson er spent på om blant annet Michael Owen stiller til landskamp mot Australia neste uke.