Truer OL per e-mail

I en kryptisk e-mail-beskjed til de japanske OL-arrangørene i Nagano, skriver en person at «22. februar kan bli en meget dårlig dag».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

22. februar skal avslutningsseremonien holdes i Nagano, og nå frykter politi og myndigheter at de står ovenfor en terroristgruppe som har til hensikt å ødelegge OL for japanerne og verden for øvrig.

 E-mailen er skrevet på engelsk, men den er signert på arabisk, og myndighetene utelukker ikke at det også kan være snakk om en japansk gruppe. De venstreorienterte gruppene som er mistenkt for flyplass-angrepet har ikke OL på sin liste over terrormål, men arrangørene frykter at keiserens sannsynlige tilstedeværelse på avslutningsdagen kan være linken som gjør at heller ikke disse kan utelukkes.

 - Det er 6000 politifolk og elleve private firmaer som har i oppdrag å beskytte lekene. Politiet etterforsker saken, Vi har ingen kommentar, sa en talsmann for organisasjonskomiteen i Nagano

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer