Truer superstjernene etter fadesen på Ullevaal: - Kan bli kastet på hodet ut av laget

Interne stridigheter i den kroatiske leiren.

UENIG: Superstjernen Luka Modric er uenig i anklagene fra sin kroatiske landslagssjef.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
UENIG: Superstjernen Luka Modric er uenig i anklagene fra sin kroatiske landslagssjef. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er krisestemning i den kroatiske leiren dagen etter 0-2-tapet mot Norge på Ullevaal.

Superstjernene Real Madrids Luka Modric, Barcelonas Ivan Rakitic, Juventus' Mario Madzukic og Sjakthars Darijo Srna ble ydmyket av Per-Mathias Høgmos utvalgte elever i går.

Den tilsynelatende sikre EM-plassen er plutselig truet av et norsk landslag som kroatene trodde de var mye bedre enn. 5-1-triumfen over Norge i mars gjorde kroatene sikre på seier.

Kroatias landslagssjef Niko Kovac sov ikke et eneste sekund i natt og grublet mye over hva som gikk galt i Oslo. Nå anklager han spillerne for å ikke gi det de kan.

- Vi har superstjerner som tjener enorme summer penger, men uten innsats kommer man ingen vei. De norske spillerne kjempet for livet og spilte med hjertet. Jeg er usikker på om spillerne våre ofret like mye og ga alt de kan, sier Kovac til den kroatiske avisen 24 Sata.

- Det var virkelig ikke bra. Jeg har ikke sovet i hele natt. Jeg brukte natta til å tenke. Det kan ikke fortsette slik, sier landslagssjefen.

Uenig med treneren Real Madrid-stjernen er imidlertid sterkt uenig i trenerens anklager om mangelfull innsats.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.