Trues av Aalesund-fansen

En Aafk-supporter truer med å brenne huset til Berit Riise etter sexpåstandene mot trener Ivar Morten Normark.

Agent Berit Riise skjelles grovt ut av fansen på

Aafks hjemmeside etter krangelen med Aalesund fotballklubb, skriver

Sunnmørsposten i dag.

Avisa skriver at en supporter har vært inne på debattsidene til Aafk og truet med å brenne huset til familien Riise dersom påstanden om sextrakassering fører til at Normark trekker seg som trener.

Huset til Riise skal nå være under politiovervåking, noe mannen Tormod Riise ikke kjenner til.

- Vi har ikke hørt noe fra politiet. Men det er ikke kjekt at fansen går mot oss. Vi har hørt om trusler, sier Berit Riises ektemann til Dagbladet.no.

På debattsidene har fansen også kommet med flere krenkende utsagn om den kvinnelige fotballagenten. Ektemannen mener det helt og holdent er fotballklubbens feil.

- Dette skyldes Aalesunds merkelige holdning, at styreformannen blånekter for at det skjedde. Vi kan når som helst møte supporterne ansikt til ansikt, sier Tormod Riise.

Berit Riise ville i formiddag ikke snakke med media, hun er sliten etter oppstyret etter debattprogrammet Tabloid på TV 2 i går kveld.

Men det er allerede klart at trener Ivar Morten Normark ikke får dementiet han etterlyser i flere aviser i dag.

- Hvorfor skal vi dementere noe som er sant? spør Tormod Riise.

Dagbladet.no var i dag flere ganger i kontakt med Aalesund Fotballklubb. Der satt ledelsen i møter, og ingen kunne fortelle om klubben ville fjerne de ufine uttalelsene på debattsidene på nettet.

  • Sønnen Bjørn Helge Riise lever fortsatt i uvisshet om overgangen til Cardiff. Nå venter agent Einar Baardsen på en avklaring fra Fifa om Aafk har krav på en overgangssum. - Det er helt umulig å vite hvor lang tid Fifa bruker, sier lovansvarlig Thor Grønnerød i NFF til Dagbladet.no.

    (Dagbladet.no)

I DEKNING:</B> Berit Riise og mannen Tormod synes det er ubehagelig med trusler fra Aafk-fansen.