- Trues av kona

David Beckham har fått portforbud i Madrid.

Beckham har levd det glade liv i den spanske hovedstaden mens kona og ungene fortsatt bor hjemme i Storbritannia. Nå er det trolig slutt.

Englands-kapteinens besøk på nattklubber i de små timer skal ha irritert Spice-kona Victoria voldsomt, skriver londonavisa Evening Standard.

Avisa melder at Fru Beckham truer med å avlyse flyttingen til Madrid dersom ektemannen ikke skjerper seg. Ifølge venner beskriver hun 28-åringens natteliv som tankeløst.

- Hun vet at det ikke er noe i spekulasjonene om at han er utro, men hun er rasende over dumheten hans, sier en venn av Posh-Spice.

Beckham ble tatt bilde av sammen med en brunette på VIP-avdelingen i Ananda Club nylig. Skjønnheten heter Rebecca Loos, og er Beckhams personlige assistent ansatt av agentfirmaet SFX.

Likevel skal Victoria ha blitt rasende, på grunn av bildene.

- Hun var så sinna at hun truet med å avlyse flyttingen til Madrid med guttene, hvis han ikke slutter å fly på byen, sier vennen.

Lørdag kom hun på besøk til Madrid, og i går ble sett sammen i den tidligere Manchester United-stjernens Aston Martin. Beckham er ikke bekymret.

- Alt dette om ekteskapet mitt, det er ikke noe problem der. Kona og familen min er sterke. Victoria og jeg kjenner hverandre, vi er partnere, sier han til Daily Mirror.

I hvert fall så lenge han holder seg hjemme på hotellrommet.

  • Beckham skadet høyrefoten mot Valencia lørdag og er usikker før Englands EM-kvalifisering mot Tyrkia neste helg.

    (Dagbladet.no)

SKADD:</B> Beckham vet ikke om han blir klar til Englands kamp mot Tyrkia. - Jeg vet ikke, det gjør veldig vondt nå, sier han.