Corona i Halden

Truet etter utbrudd: -­ Noen skulle ta meg

Bethina Engebretsen i Comet Hockey forteller at hun fikk en truende telefon om utbruddet i Halden mens barna hennes var til stede. Nå ber kommuneoverlegen folk besinne seg.

TRUET: Nestleder i Comet Hockey Bredde og frivillig smittervnansvarlig i klubben, Bethina Engebretsen, forteller at hun er blitt truet ukjent person på telefonen etter smitteutbruddet i Halden. Forholdet er politianmeldt. Foto: Privat
TRUET: Nestleder i Comet Hockey Bredde og frivillig smittervnansvarlig i klubben, Bethina Engebretsen, forteller at hun er blitt truet ukjent person på telefonen etter smitteutbruddet i Halden. Forholdet er politianmeldt. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Bethina Engebretsen er nestleder i Comet Hockey Bredde, og tok også på seg den frivillige rollen som smittevernansvarlig for aktiviteten for barn og unge.

Etter at corona-utbruddet med utspring i Halden ishall ble kjent, har hun fått merke hardkjøret og reaksjonene.

I går eskalerte det med en alvorlig situasjon.

- Jeg fikk en telefon fra en ukjent person om at jeg ikke burde føle meg trygg noen steder i min egen kommune. Noen skulle ta meg. Dessverre var barna mine til stede da jeg fikk telefonen, sier hun til Dagbladet.

Meldt til politiet

Trusselen er nå meldt til politiet, der den følges opp.

- Jeg har sittet i avhør med politiet. De etterforsker saken på vanlig måte i jakten på den eller de bak trusselen, sier hun.

Halden politistasjon kan foreløpig ikke kommentere saken av taushetsgrunner, opplyser de til Dagbladet.

Engebretsen legger til:

- Jeg får trøste meg med at dette trolig er mennesker som har sittet inne for lenge og tatt skade av det. Det er vel typiske nettroll som skal hevde seg, sier hun.

Engebretsen sier at hun mottar enorm støtte fra andre - også fra folk ute i nasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer