Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Truet lagkamerat med barberblad

Sheffield United-stjerner i heftig krangel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): At spillere braker sammen på treningsfeltet er ikke uvanlig. At kranglingen utarter så mye at det blir truet med barberblad, hører derimot til sjeldenhetene.

Det var likevel det som skjedde på Sheffield Uniteds treningsfelt denne uka, melder Daily Mail.

Forsvareren Claude Davis og spissen Ade Akinbiyi havnet i tottene på hverandre allerede etter lørdagens 0-2-tap mot Everton. David ble utvist etter å ha taklet Andy Johnson, og forårsaket samtidig straffespark.

Akinbiyi spilte ikke kampen, men skal ha kommet med noen morsomheter på Davis\' bekostning. Han parerte med å komme med en nedsettende bemerkning om Akinbiyis foreldre.

Avviser ingenting

I stedet for å skvære opp ble konflikten liggende og ulme et par dager, før krangelen blusset opp igjen på trening. Akinbiyi skal ha konfrontert David, og det endte med kamp på tørre never. Hvor Davis altså skal ha gått til det skritt å true Akinbiyi med barberblad.

Både lagkamerater og trenere måtte ile til for å avverge en ytterligere forverring av situasjonen.

Akinbiyi selv vil verken bekrefte eller avkrefte at det ble truet med barberblad.

I HEFTIG KRANGEL: Her er Claude Davis nettopp blitt utvist for å ha felt Any Johnson som sistemann. Etterpå skal lagkamerat Ade Akinbiyi ha vitset om episoden. Noen dager senere havnet de to i en voldsom krangel på Sheffield Uniteds treningsfelt, hvor Davis skal ha truet Akinbiyi med et barberblad. Foto: AP
I HEFTIG KRANGEL: Her er Claude Davis nettopp blitt utvist for å ha felt Any Johnson som sistemann. Etterpå skal lagkamerat Ade Akinbiyi ha vitset om episoden. Noen dager senere havnet de to i en voldsom krangel på Sheffield Uniteds treningsfelt, hvor Davis skal ha truet Akinbiyi med et barberblad. Foto: AP Vis mer

- Det var mye knuffing, men det var omtrent det hele. Jeg vil ikke si om han trakk fram et barberblad eller ikke. Jeg vet ikke hvor dere får alt dette fra, men dere får skrive hva dere vil skrive. Det var en krangel i garderoben som varte omtrent i to minutter, sier han til Daily Mail.

Før han gjentar.

- Hvor får dere alt dette fra? Jeg snakker aldri om andre spilleres prestasjoner. Jeg vil ikke si noe mer før jeg har snakket med manageren, sier han.

<B>BLE TRUET:</B> Ade Akinbiyi ville ikke fortelle om han ble truet med barberblad eller ikke, men var svært nysgjerrig på hvor journalisten hadde fått opplysningene sine fra. Her i kamp for sin gamle klubb Stoke.