Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Truet med å diske Bolt etter pinne-krangel

Kranglet om stafettpinnen.

VILLE BEHOLDE PINNEN: Usain Bolt havnet i krangel med friidrettsfunksjonærer igjen etter å ha løpt inn til sitt tredje gull i London-lekene lørdag. Bolt ville beholde stafettpinnen, men fikk ikke lov. Foto: EPA/KERIM OKTEN
VILLE BEHOLDE PINNEN: Usain Bolt havnet i krangel med friidrettsfunksjonærer igjen etter å ha løpt inn til sitt tredje gull i London-lekene lørdag. Bolt ville beholde stafettpinnen, men fikk ikke lov. Foto: EPA/KERIM OKTEN Vis mer

Usain Bolt havnet i krangel med friidrettsfunksjonærer igjen etter å ha løpt inn til sitt tredje gull i London-lekene lørdag.

Han fikk problemer da han ville beholde stafettpinnen etter at han løp over mål som Jamaicas ankermann til verdensrekordtiden 36,84. Han var i hissig diskusjon med en funksjonær før han motvillig ga fra seg pinnen.

- Jeg har fått den tilbake nå, men han sa at jeg ikke kunne beholde den fordi reglene er slik, sa Bolt under pressekonferansen.

- Han sa faktisk at om jeg ikke ga den fra meg så ville jeg bli diskvalifisert, så da ga jeg den til ham.

Han fortalte at han skal ramme inn et bilde av stafettlaget og plassere pinnen under det.

- Det er noe som vil minne meg om opplevelsene i London.

Bolt kranglet med funksjonærer også tidligere i OL, da han ble fratatt et hoppetau på vei inn på OL-stadion. Da sa han at han kom til å smugle inn hoppetau, men lørdag fikk han tillatelse til å ha med hoppetau til oppvarmingen.

Nesta Carter, Michael Frater, Yohan Blake og Bolt ble de første som brøt 37-sekundersgrensen på stafetten.

- Usain tok pinnen fordi han ville at vi alle skal signere den, som minne om det vi gjorde i kveld. Vi tok 4 x 100 meter til et nytt nivå, sa Blake.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media