Truet stjernene med benken

SOGNDAL (Dagbladet): - Yt maks, ellers bærer det rett i garderoben - uansett hva spilleren heter! Trener Erik Blakstad ga klar melding til Molde-spillerne før kampen i går. Det hjalp. For Molde demonstrerte igjen sin sterke vilje til å bli seriemester.

Hele laget fikk et løft, forklarer målscorer Odd Inge Olsen.

Molde-trener Erik Brakstad var urolig foran kampen. Han fryktet at laget ville få problemer med å riste av seg cup-tapet mot Brann.

- Bange anelser

- Jeg var veldig spent på hvordan guttene ville takle tapet i Bergen. Sogndal åpnet friskt, og vi bommet på tre store sjanser. Da begynte jeg å få bange anelser, men heldigvis løsnet det etter hvert.
- Det var ikke vanskelig å se at vi hadde et mye bedre lag enn Sogndal, sier en meget godt fornøyd Brakstad til Dagbladet.

Odd Inge Olsen sier at hele laget var innstilt på å kjempe Sogndal i senk, og det var nettopp det Molde gjorde på den våte og tunge banen.

- Kjempeform

- Forskjellen på denne kampen og den vi spilte i Bergen forleden dag, var arbeidsinnsatsen. Jeg var selv innstilt på å jobbe steinhardt. Nå er jeg i kjempeform etter mye trening, og det gir resultater. Nå må vi også klare de gjenstående kampene, sier Olsen.

Trener Brakstad gleder seg til finaleoppgjøret mot Rosenborg.

- Uansett hva som skjer før 26. september, vil det bli mye nerve i kampen mot Rosenborg, sier han med optimisme i røsten.

VILL JUBEL:</B> Freddy dos Santos løftes toil vært av Jo Tessem og Andreas Lund.