Truet stjernene med benken

SOGNDAL (Dagbladet): - Yt maks, ellers bærer det rett i garderoben - uansett hva spilleren heter! Trener Erik Blakstad ga klar melding til Molde-spillerne før kampen i går. Det hjalp. For Molde demonstrerte igjen sin sterke vilje til å bli seriemester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hele laget fikk et løft, forklarer målscorer Odd Inge Olsen.

Molde-trener Erik Brakstad var urolig foran kampen. Han fryktet at laget ville få problemer med å riste av seg cup-tapet mot Brann.

- Bange anelser

- Jeg var veldig spent på hvordan guttene ville takle tapet i Bergen. Sogndal åpnet friskt, og vi bommet på tre store sjanser. Da begynte jeg å få bange anelser, men heldigvis løsnet det etter hvert. - Det var ikke vanskelig å se at vi hadde et mye bedre lag enn Sogndal, sier en meget godt fornøyd Brakstad til Dagbladet.

Odd Inge Olsen sier at hele laget var innstilt på å kjempe Sogndal i senk, og det var nettopp det Molde gjorde på den våte og tunge banen.

- Kjempeform

- Forskjellen på denne kampen og den vi spilte i Bergen forleden dag, var arbeidsinnsatsen. Jeg var selv innstilt på å jobbe steinhardt. Nå er jeg i kjempeform etter mye trening, og det gir resultater. Nå må vi også klare de gjenstående kampene, sier Olsen.

Trener Brakstad gleder seg til finaleoppgjøret mot Rosenborg.

- Uansett hva som skjer før 26. september, vil det bli mye nerve i kampen mot Rosenborg, sier han med optimisme i røsten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer