Truls Dæhli går fra VG til Norges Fotballforbund

Blir seksjonsleder for aldersbestemte landslag.

TIL NFF: Truls Dæhli har hatt mye med spillerutvikling å gjøre i forbindelse med sønnen Mats. Nå forlater kommentatoren VG til fordel for NFF.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TIL NFF: Truls Dæhli har hatt mye med spillerutvikling å gjøre i forbindelse med sønnen Mats. Nå forlater kommentatoren VG til fordel for NFF. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Truls Dæhli forlater sin jobb i VG som sportskommentator og blir seksjonsleder for aldersbestemte landslag i Norges Fotballforbund, skriver forbundet i en pressemelding.

Ifølge NFF har stillingen en rekke av de samme oppgavene som Stig Inge Bjørnebye hadde før han ble sportslig leder i Rosenborg.

Dæhli vil sammen med toppfotballsjef Nils Johan Semb ha hovedansvaret for arbeidet med de aldersbestemte landslagene, landslagsskolen og pågående prosjekter for våre beste talenter, skriver NFF.

Truls Dæhli har jobbet i VG som journalist og sportskommentator siden 1986.

Truls Dæhli er pappaen til Mats Møller Dæhli, noe som har gitt han et godt innblikk i spillerutvikling.

- Spillerutvikling interesserer meg stort og er noe jeg alltid har vært veldig opptatt av. Helt fra jeg var barnetrener for blant andre Caroline Graham Hansen og Mats ga det meg et innblikk i spillerutvikling som engasjerte meg. Når dette tilbudet dukket opp og tok form, så traff det meg rett i hjertet, sier Truls Dæhli til NFF. 

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer