Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trulsen klar for semifinale

Pål Trulsen og resten av det norske curlinglandslaget er klar for EM-semifinale etter en dramatisk tiebreak-kamp i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trulsen & co. hadde EM-skjebnen i egne hender før onsdagens kamper. Skulle man nå semifinalen, måtte først Danmark slås i den siste gruppekampen, og deretter måtte det bli seier i en ren tiebreak-kamp om retten til avansement.

Det startet på best mulige vis med 10-6-seier Danmark. Dermed var Tyskland siste hinder mellom Norge og semifinalen.

Den kampen ble uhyggelig spennende. Tyskerne tok det første poenget i andre omgang, men fikk svar av Norge i den tredje. Der tok Trulsen og lagkameratene Bent Ånund Ramsfjell, Flemming Davanger og Lars Vågberg tok poeng. I de fem neste omgangene byttet lagene på å ta to poeng.

Dermed sto det 7-6 i tysk favør etter åtte omganger. I den niende hadde Norge sistestein, men klatre bare å ta ett poeng. Dermed så det stygt ut med tanke på avansement for Trulsen & co. Tyskerne hadde sistestein og matchball i tiende og siste omgang, men misset da det gjaldt som mest. Dermed stjal de norske gutta det nødvendige poenget som sendte dem til semifinale.

Dermed møtes Norge og Skottland i kampen om finaleplass i morgen.

(ANB)

TIL SEMI: Pål Trulsen og det norske herrelandslaget.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!