Trump advarer VM-stjerna

Presidenten reagerer på Megan Rapinoes protest.

STJERNESPILLER: Megan Rapinoe jubler for scoring mot Spania. Donald Trump er ikke særlig begeistret for stjernespilleren. Foto: REUTERS/Bernadett Szabo
STJERNESPILLER: Megan Rapinoe jubler for scoring mot Spania. Donald Trump er ikke særlig begeistret for stjernespilleren. Foto: REUTERS/Bernadett Szabo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

USA er blant landene med den stolteste historien innen kvinnefotball, og de forente statene er i ferd med å gjennomføre nok et godt mesterskap.

Tidligere denne uka ble Spania beseiret, noe som betyr at laget er klar for kvartfinalen i sommerens mesterskap. Der møter de vertsnasjonen Frankrike til en skikkelig storkamp.

En av lagets store profiler, Megan Rapinoe, scoret begge målene for USA i seieren over Spania. Seattle Reign-spilleren har derimot fått oppmerksomhet for ting som ikke er relatert til fotball i løpet av mesterskapet. Nå har hun hisset på seg selveste Donald Trump - landets president.

- Respektløst

Rapinoe, som både har vunnet VM og OL med hjemlandet, er ikke redd for å uttale seg om sensitive temaer, og har tidligere uttrykt seg kritisk til den sittende presidenten.

I en video som startet å sirkulere på sosiale medier for noen dager siden, men som muligens ble filmet tidligere i sommer, sier Rapinoe at hun ikke kommer til å besøke Det hvite hus om USA skulle vinne VM.

Nå får hun svar av Trump på Twitter. Presidenten henvendte seg først til feil Twitter-bruker, men fant til slutt Rapinoes ekte profil, og har sendt henne en rekke meldinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer