Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Golf:

Trump-golfklubb må betale titalls millioner i erstatning

Nektet å betale tilbake et depositum.

MÅ BETALE: En av president Donald Trumps mange golfklubber må betale rundt 50 millioner kroner i erstatning til 65 tidligere medlemmer.
 Foto: NTB Scanpix
MÅ BETALE: En av president Donald Trumps mange golfklubber må betale rundt 50 millioner kroner i erstatning til 65 tidligere medlemmer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En av president Donald Trumps mange golfklubber må betale rundt 50 millioner kroner i erstatning til 65 tidligere medlemmer.

De 65 var medlemmer i klubben Jupiter Golf Club fram til Trump kjøpte den av Ritz-Carlton i 2012. Da bestemte de seg for å melde seg ut, men det ble en mer kostbar og tidkrevende affære enn de hadde ventet seg.

Reglene sier at spillerne kan fortsette å spille på banen fram til nye medlemmer er på plass. For dette ble det betalt rundt 150.000 kroner i året.

I Trump-klubben ble det imidlertid bestemt at spillerne ikke fikk tilgang til klubben tross den gyldige betalingen. I tillegg har den nektet å betale tilbake et depositum spillerne betalte da de meldte seg inn.

Onsdag ble det klart at klubben må betale 5,7 millioner dollar (ca. 50 mill. kroner) til disse 65 spillerne.

"Ved å kategorisk utestenge medlemmer fordi de ønsket å melde seg ut, bryter klubben medlemsavtalen", heter det i dommen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling