Trump til angrep på LeBron James

NBA-superstjernen LeBron James kritiserte president Donald Trump for å bruke sport for å splitte USA. Nå har presidenten svart basketballegenden.

President Donald Trump kritiserer LeBron James på Twitter. AP Photo/Matt Rourke
President Donald Trump kritiserer LeBron James på Twitter. AP Photo/Matt Rourke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- LeBron James ble intervjuet av den dummeste mannen på TV, Dom Lemon. Han fikk LeBron til å framstå smart, som ikke er lett, skriver Trump på Twitter.

Presidenten avslutter meldingen med «jeg liker Mike», som kan tolkes som at han har tatt standpunkt i debatten om LeBron James eller Michael Jordan er den største basketspilleren gjennom tidene.

SUPERATLET: LeBron James er kjent som en av verdens største atleter, og han har også engasjert seg politisk, i kampen mot president Donald Trump. Video: CNN Vis mer

Tidligere denne uken kritiserte James presidentens negative syn på idrettsprofiler som kneler under nasjonalsangen i protest mot politivold og rasediskriminering.

- De siste månedene har jeg lagt merke til at han bruker sport som et virkemiddel til å splitte oss, og det er ikke noe jeg kan relatere meg til. Jeg kan ikke sitte stille og la være å si noe, sa NBA-stjernen i et intervjuet med Lemon i CNN.

LeBron James har enn så lenge ikke kommentert Trumps tweet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer