President Donald Trump kritiserer LeBron James på Twitter. AP Photo/Matt Rourke
President Donald Trump kritiserer LeBron James på Twitter. AP Photo/Matt RourkeVis mer

Trump til angrep på LeBron James

NBA-superstjernen LeBron James kritiserte president Donald Trump for å bruke sport for å splitte USA. Nå har presidenten svart basketballegenden.

- LeBron James ble intervjuet av den dummeste mannen på TV, Dom Lemon. Han fikk LeBron til å framstå smart, som ikke er lett, skriver Trump på Twitter.

Presidenten avslutter meldingen med «jeg liker Mike», som kan tolkes som at han har tatt standpunkt i debatten om LeBron James eller Michael Jordan er den største basketspilleren gjennom tidene.

SUPERATLET: LeBron James er kjent som en av verdens største atleter, og han har også engasjert seg politisk, i kampen mot president Donald Trump. Video: CNN Vis mer

Tidligere denne uken kritiserte James presidentens negative syn på idrettsprofiler som kneler under nasjonalsangen i protest mot politivold og rasediskriminering.

- De siste månedene har jeg lagt merke til at han bruker sport som et virkemiddel til å splitte oss, og det er ikke noe jeg kan relatere meg til. Jeg kan ikke sitte stille og la være å si noe, sa NBA-stjernen i et intervjuet med Lemon i CNN.

LeBron James har enn så lenge ikke kommentert Trumps tweet.