Truse-reklame: 750 000. Rasehets: 150 000

- Det er latterlig.

REKLAME: Nicklas Bendtner har anket boten han fikk etter dette stuntet. Uefa har ilagt spissen 750 000 kroner i bot. Foto:  REUTERS/Eddie Keogh
REKLAME: Nicklas Bendtner har anket boten han fikk etter dette stuntet. Uefa har ilagt spissen 750 000 kroner i bot. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Se alle EM-kampene i fotballstudio fra kl. 20.45.

(Dagbladet): Nicklas Bendtner fikk en bot på 750 000 kroner etter at han viste fram underbuksa da han utlignet til 2-2 mot Portugal i forrige uke.

Danmark tapte kampen 3-2, og på undertøyet reklamerte han for den irske bookmakeren Paddy Power. Det ble dårlig mottatt hos Uefa.

I tillegg til boten er han ilagt én kamps karantene.

- Det er vel slik det skal være. Snikreklame bør slås hardt ned på, og Uefa ser alvorlig på det, sier NRK-ekspert Hallvard Thoresen til Dagbladet.

Thoresen kommenterte kampen mellom Danmark og Portugal. Portugal vant etter en sen scoring. Likevel var det Bendtners stunt som stjal mest oppmerksomhet.

- Det er blitt mye snakk om det i ettertid, men jeg tenkte ikke noe over det på direkten, sier Thoresen.

- Hva tenker du om at Bendtner straffes hardere enn diverse rasismesaker?

- Akkurat det har jeg ikke noe godt svar på. Så lenge de er hundre prosent sikre på at det er rasisme, så er det uheldig. Men ellers vil jeg ikke si så mye om den saken, sier Thoresen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer