Trusler, krangler og tragedie i fotball-familien

- Synes Ola tok vel mye plass, svarer Kjetil Siem.

BLE KASTET: Ola By Rise og Egil Drillo Olsen måtte forlate sine poster som landslagstrenere for ett år siden. Maktkampen omtales i Rises nye bok. Foto: BJØRN LANGSEM
BLE KASTET: Ola By Rise og Egil Drillo Olsen måtte forlate sine poster som landslagstrenere for ett år siden. Maktkampen omtales i Rises nye bok. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):  I dag kommer Ola By Rises nye bok, «Ballens bane», i butikkene. Gjennom 361 sider oppsummerer den tidligere keeperen og treneren 40 år i fotballen.

Både på og utenfor banen har opplevelsene kommet tett. Fra debuten som 16-årig keeper for Rosenborg til han og Egil Drillo Olsen måtte forlate jobbene som landslagstrenere.

I forbindelse med fjorårets avgang legger ikke Rise skjul på sin misnøye med generalsekretær Kjetil Siem. Ifølge Rise hadde ikke Siem «tatt et eneste initiativ til en prat i de to årene som var gått siden han begynte i jobben i NFF».

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer