Trygg Drillo

Egil «Drillo» Olsen er bare én kamp unna sin største oppgave som landslagstrener. Saudi-Arabia gir Norge den siste testen før VM-sluttspillet. Drillo er trygg selv om laget hans har sluppet inn for mange mål i de siste kampene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Scoringene bekymrer meg lite. Bortsett fra i Frankrike-kampen (3-3 borte) har vi klart oss bra bakover. Jeg er også mer fornøyd med resultatene enn det vi har prestert i de fire kampene i år, sa Olsen i dag.

Uavgjort borte mot Belgia (2-2) og Frankrike, samt seire over Danmark 2-0 i København og 5-2 over et redusert Mexico i forrige, er i overkant av hva sjefen selv kunne forestille seg.

Norge har bare tapt to ganger på sine siste 22 kamper, og det siste nederlaget kom mot Australia 25. januar i fjor. Siden det har Drillo-gjengen spilt 19,5 timer uten nederlag.

Terpet

Han drillet forsvar på den gamle hovedstadion i Molde, en bane noen få hakk bedre enn triste Bislett der Mexico ikke torde sende utpå sine beste av frykt for skader.

Flere oppstillinger ble prøvd i midtforsvaret, og bare Ronny Johnsen kan føle seg trygg på å få en plass der. Dan Eggen utfordrer Henning Berg for å få posisjonen ved siden av Norges hurtigste spiller.

Nærmer seg

Torsdag kveld slipper han VM-troppen.

- Ting begynner å falle på plass, men jeg kunne ikke gi de 22 navnene i dag. Jeg vil absolutt ha med meg denne kampen også. Og jeg vil også ha en prat med Nils Johan (Semb, U- landslandslagstrener), sa Olsen.

Han kjører fra Molde til Oslo tidlig torsdag, og på veien hjem kommer de siste brikkene til å ordne seg.

Onsdag kan fort både Petter Rudi og Egil Østenstad være uaktuelle på grunn av muskelskader. Ole Gunnar Solskjær er også et spørsmålstegn på grunn av skade.

I tillegg er ikke Øyvind Leonhardsen i spillbart skikk, og Ståle Solbakken får fri etter tett kampprogram i det siste.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer