Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trygg tror konkurrentene er tryggere

Stavanger-spilleren bekymret etter nestenulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stavanger ledet 4-1 mot Trondheim, men slapp inn tre mål på tolv minutter.

- Urovekkende, sier Marius Trygg om nestenulykken i eliteserien i ishockey.

Siddisene tok seg sammen og vant kampen 6-4, men Trygg er klar på at ting ikke er som de skal i klubben som har tatt mål av seg for å kjempe om NM-gullet denne sesongen.

- Vi varierer for mye fra kamp til kamp. Også i løpet av kampen, sa Trygg til NTB.

Trygg innrømmer at resultatene har gledet mer enn spillet den siste tiden.

- Ting er ikke som de skal være. Det er vanskelig å peke nøyaktig på hva som er galt, men vi skal ikke slippe inn fire mål mot TIK på hjemmebane. Det er urovekkende, sa den tidligere Färjestad-spilleren som tror mange av spillerne mangler selvtillit.

- Det som skiller oss fra Storhamar og Vålerenga er at de er tryggere enn oss. Derfor har vi også gått på en del smeller i høst. Vi jobber med saken og heldigvis har vi god tid før sluttspillet, fortsetter Trygg.

Både serieleder Vålerenga og Storhamar vant komfortabelt torsdag. Backen Lars Erik Lund scoret to og spilte fram til ett mål da VIF slo byrival Furuset 6-1 på borteis. Storhamars Teemu Kohvakka og Eirik Skadsdammen noterte seg begge for et mål og én assist i 6-1-seieren over Stjernen.

VIF leder eliteserien med sine 55 poeng. Storhamar og Stavanger følger med 48 og 43.

(NTB)

Hele Norges coronakart