Trygg(heten) er borte

Ishockey-VM, åpningskamp: Norge-Canada 0-5. Norges defensive nøkkelspiller Mats Trygg (24) kan være ute for resten av VM etter en skikkelig smell i skulderen i kampen mot Canada.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med Trygg skadet gjorde Norge flere stygge forsvarsfeil i VMs åpningskamp.

- Akkurat nå er det jeg ikke spesielt optimistisk med tanke på Russland-kampen. Jeg har hatt tilsvarende skade i den venstre skulderen og vet hva det dreier seg om. Får håpe jeg kan spille mot Italia tirsdag, men legene må se nærmere på den, sier Mats Trygg.

Manuell terapi

Det var mot slutten av første periode Mats Trygg skulle hente en puck bak eget mål, men i det han kvittet seg med pucken, kom Canadas kaptein Michael Peca og taklet ham i vantet. Ingen av dommerne så hendelsen fordi pucken var langt unna situasjonen, og Peca slapp unna uten straff.

Nøkkelspiller og kaptein Trond Magnussen er imidlertid i stor framgang etter at han pådro seg et hekseskudd på trening torsdag.

- Vi har kontakt med Trond flere ganger daglig, og han har vært i manuell terapi. Vi håper og tror at han spiller mot Italia tirsdag, sier pressekontakt Hallvard Løken til Dagbladet.

Norge hang godt med i åpningskampen, og resultatet kunne vært bedre hvis ikke de norske spillerne hadde forært kanadierne den ene scoringssjansen etter den andre. Her er to eksempler på nordmennenes gavmildhet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer