Tsjekk den seiersdansen!

For Milan Baros har EM blitt den virkeligheten han aldri hadde drømt om. Seiersdansen med den ikke akkurat elegante tometersmannen Jan Koller forteller det meste om tilstanden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PORTO (Dagbladet): To nye drømmemål mot slurvete dansker, sendte Baros og hans landsmenn til en forventet semifinale mot Tsjekkia. Etter å ha gått skadet største delen av sesongen for Liverpool, har Baros aldri fått vise hva han er god for i Premier League. Nå er han toppscorer med fem mål, bare fire igjen til Michel Platinis EM-rekord på ni mål.

-  Hadde noen fortalt meg før turneringen at jeg kom til å sitte her som «man of the match» og med fem mål, så hadde jeg aldri trodd dem, sier Baros.

-  Men, akkurat nå føler jeg likevel at semifinaleplassen er viktigst.

Glemt

Og Baros kan saktens være glad. Det gnistret ikke like mye av Tsjekkia i går. For mens både Danmark og Tsjekkia spilte festfotball i gruppespillet, lot de fyrverkeriet være igjen i garderobene før pause. Kinaputt-fotball er en passe betegnelse på det som ble prestert. Det føltes som om vi var invitert på fest, men at vertene bare ignorerte oss fullstendig. Lot oss sitte i et hjørne for oss selv i stua, mens de drev på med sitt på kjøkkenet.

KAMPFAKTA

EM-kvartfinale TSJEKKIA- DANMARK 3- 0 (0- 0)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer