Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tsjekkia snudde kampen

Men Gundersen storspilte.

(Dagbladet.no): Norge tok ledelsen i 1. periode og imponerte lenge. Dessverre holdt det ikke inn for gutta, som tapte 1-3 for Tsjekkia.

Norge var fullt på høyde med den regjerende verdensmesteren i den første perioden, og etter scoring av Mads Hansen, kunne de gå til pause med ledelse 1-0.

- Vi fulgte planen vår veldig bra, og fikk kampen inn i det sporet vi ville, sa Hansen til NRK etter kampen.

- Men det kostet krefter, og holdt ikke helt inn. Vi hadde en del sjanser, men skal vi vinne må vi også sette dem.

Gundersen best

Tsjekkerne presset på gjennom så og si hele kampen, spesielt i de to siste periodene. Men gang på gang sto keeper Mathias Gundersen i veien.

Ved flere anledninger tok 20-åringen fram redninger av virkelig klasse. Etter kampen fikk han prisen som Norges beste spiller.

Det norske laget har veldig små sjanser til å avansere til kvartfinale nå, men med seier over Finland og Latvia i de to siste kampene er muligheten der.

Tsjekkia snudde kampen
GULLKAMP: Mathias Gundersen sto til tider som en levende vegg mot Tsjekkia.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling