Tuchel om Lukakus sjokkintervju: - Liker det ikke

Chelsea-manageren måtte svare på stjernas uttalelser.

DÅRLIG STEMNING: Stjernespissen Romelu Lukaku er ikke fornøyd med tingenes tilstand i Chelsea, og er kritisk til manager Thomas Tuchel. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB
DÅRLIG STEMNING: Stjernespissen Romelu Lukaku er ikke fornøyd med tingenes tilstand i Chelsea, og er kritisk til manager Thomas Tuchel. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chelsea-spiss Romelu Lukaku kom med noen oppsiktsvekkende uttalelser rundt egen situasjon og Chelsea-manager Thomas Tuchels taktikk foran stormøtet med Liverpool i Premier League.

I et intervju med Sky Italia (som skal ha blitt gjort for tre uker siden) gir belgieren klart uttrykk for at han er misfornøyd med egen situasjon i Premier League-klubben - bare noen måneder etter at han kom til London-klubben.

- Fysisk har jeg det bra. Men jeg er ikke fornøyd med situasjonen i Chelsea, sier Lukaku blant annet, før han går langt i å kritisere manager Tuchels taktiske disposisjoner.

- Tuchel har valgt å spille med et annet system, men jeg gir ikke opp, jeg skal være profesjonell. Jeg er ikke fornøyd med situasjonen, men jeg er profesjonell – og jeg kan ikke gi opp nå, sier belgieren.

- Liker det ikke

Dette ble naturlig nok tema da Tuchel holdt pressekonferanse tidlig fredag morgen.

- Vi liker det ikke, selvfølgelig, fordi det skaper støy vi ikke trenger, det hjelper ikke, sier Tuchel.

- På den andre siden så vil vi ikke gjøre mer ut av det enn det er. Du vet hvordan det er. Det er lett å ta ting ut av kontekst. Det er lett å korte ned på intervjuer og lage overskrifter - og seinere innse at det ikke er så ille og kanskje ikke det han mente. Men la oss være ærlige, jeg liker det ikke. Det er støy jeg ikke liker. Vi må være rolige og fokuserte, og det hjelper ikke, sier Tuchel.

Chelsea-manageren føler ikke at Lukaku er misfornøyd med situasjonen i klubben.

- Derfor er det en overraskelse, men jeg er feil person å spørre om det, sier Tuchel.

Nå skal partene sette seg ned og ta en prat.

- Vi vil gjøre det bak lukkede dører, og vi vil gjøre det tydelig, slik forholdet alltid har vært. Jeg vil ikke kommentere mer på det, sier Tuchel.

Hinter om Inter-retur

Lukaku antyder også at overgangen fra Inter til Chelsea foran denne sesongen ikke var helt etter hans egen plan.

- Jeg mener at alt som skjedde i fjor sommer ikke skulle skjedd på den måten … hvordan jeg forlot Inter, måten jeg forlot klubben, hvordan jeg kommuniserte med Inter-fansen. Dette plager meg, fordi det ikke var rett tid, sier Lukaku.

Belgieren gir så uttrykk for at han håper å vende tilbake til Milano-klubben i framtida.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer