Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tufte står over NM for første gang på 15 år

Er redd for helsa.

SLEIT I VM: Olaf Tufte er redd det er noe alvorlig galt med helsa og står over NM. Her under VM. Foto: AP/Alik Keplicz
SLEIT I VM: Olaf Tufte er redd det er noe alvorlig galt med helsa og står over NM. Her under VM. Foto: AP/Alik Keplicz Vis mer

|||

 Olaf Tufte sliter så mye med helsa at han ikke kommer til å stille opp i NM på Voss. Det er første gang på 15 år at han dropper et NM-arrangement.

Afrenposten.no skriver at Tufte har stilt for Horten Roklubb i NM hvert eneste år siden 1994, men i år må den lokale roklubben klare seg uten eneren sin.

Planen var at Tufte skulle ha rodd både singlesculler, firer og åtter i NM-arrangementet, men slik blir det ikke. Dermed mister han også sjansen til å sikre seg enda en kongepokal til premiesamlingen.

Han var inne til nye prøver på Aker sykehus i Oslo tirsdag formiddag. Han har vært veldig nedkjørt den siste tiden og må få vite hva som feiler ham. Selv frykter han at det kan være snakk om en hjertefeil, skriver Aftenposten.

Nå snakkes det om at totalbelastningen for roeren og bonden fra Nykirke utenfor Horten har vært for stor, for det er ikke funnet noe galt med ham som vises i de prøvene som er tatt.

- Jeg har fått beskjed om å rydde opp, bli flinkere til å delegere oppgaver, og rett og slett få mindre å tenke på. Derfor er det bare hvile, hvile og atter hvile som gjelder akkurat nå, sier Tufte til Aftenposten.no

Både Norges Roforbund og Olympiatoppen skal hjelpe Tufte med å få livet på skinner igjen, slik at han kan komme tilbake som den toppidrettsutøveren han er.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling