Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Tull at jeg truet «Chippen» på livet

Kjetil Rekdal bare ler av Stabæk-supporternes anklager om at han skal ha drapstruet Christian «Chippen» Wilhelmson etter kampen Stabæk- Vålerenga søndag.

Anklager Rekdal for drapstrusler «Hvis jeg ser på TV at du filma deg til straffe, skal jeg drepe deg», sa Rekdal, ifølge nettsidene til Stabæk Support.

- Rekdal drapstruet meg ikke, men han sa mange stygge ting i stundens hete, sier svensken Wilhelmson til Dagbladet.

Artikkelen er skrevet av Finn Alvarstein i styret i Stabæk Support. Han sier det ikke er tvil om at Rekdal drapstruet «Chippen».

- Ordrett sitat

- Det skjedde mellom garderobene etter kampen. Kilden vår er pålitelig, og har ingen egeninteresse i saken. Sitatet er så ordrett som det kan få blitt, sier Alverstein.

Rekdal sjøl avviser påstandene.

- Dette er tull, mener han.

- Jeg synes de heller bør glede seg over seieren (1- 0) og være fornøyde med det - ikke finne på ting jeg skal ha sagt. Det er bra med litt temperatur i lokaloppgjørene, men ikke når det går over streken som dette, sier Vålerengas spillende trener til Dagbladet.

Hørte ikke noe

Direktør Kjetil Siem i Vålerenga sier at heller ikke han har hørt noen drapstrusler.

- Jeg hørte verken det ene eller det andre etter kampen, men Kjetil pleier å holde hva han lover. Han er ikke observert på vei mot Stabæk, og da anser jeg det slik at han ikke har sagt dette, sier Kjetil Siem.

BENEKTER: - Stabæk-supporterne bør glede seg over seieren mot Vålerenga - ikke finne på ting jeg skal ha sagt, sier Vålerengas spillende trener Kjetil Rekdal.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media